viernes, 30 de mayo de 2008

Gran Àlvaro Ademà!

Àlvaro Ademà, estudiant universitari de 22 anys, serà el vincle entre Fernando Alonso i l'afecció. Ha guanyat entre 35.200 candidatures de tot el món pel banc ING Direct, patrocinado del pilot asturià.

Després de conèixer's la notícia, Fernando Alonso va dir: "Estic desitjant conèixer a l'Àlvaro i tenir l'oportunitat de parlar amb ell".

De les 35.229 candidatures per al lloc, 531 van passar el primer filtre per a realitzar la prova de les seves capacitates de comunicació escrita.

Al finalitzar aquesta primera fase, 100 d'ells van ser entrevistats telefònicament.

Després 14 candidats van passar a ser entrevistats personalment per directius del banc de les àrees de Direcció General, RRHH, Màrqueting, Comunicació i F1, que van analitzar els seus coneixements i qualitats.

Àlvaro Ademà ha superat 7 entrevistes comptant amb les realitzades a la darrera fase del procés per un comitè d'experts format per l'ex-pilot de F1 Luis Pirez Sala, i pel manager de Fernando Alonso, Luis Garcma Abad.

L'Àlvaro tindrà un blog www.aficionadoprofesional.com amb l'objectiu d'apropar al món de la F1 a l'afecció de Fernando Alonso.

Ademà viatjarà als Grans Premis i entrenaments d'aquest mundial on parlarà amb els afeccionats que s'apropin als circuits i traslladarà a Fernando Alonso els ànims i inquietuts de l'afecció.


T'ho mereixes per ser un gran professional i una gran persona. Ja has començat a realitzar el teu somni. Moltes felictats crack!

No hay comentarios: